llista de Productes


Fabricant de la Xina MagnetFabricant de la Xina Magnet
中文
English
Deutsch
français
日本語
español
italiano
한국의
Türkçe
Nederland
русский
português
ελληνικά
العربية
Indonesia
polski
čeština
ภาษาไทย
magyar
Pilipino
Finnish
Dansk
Ukrainian
Norsk
Afrikaans
svensk
български
shqiptar
Gaeilge
српски
Azeri
eesti
Беларускі
Icelandic
فارسی
héber
Georgian
ગુજરાતી
Haitian
Galego
català
hrvatski
Latinum
Latvijas
Esperanto
Lietuvos
român
Malti
Melayu
македонски
Slovenský
slovenščina
Kiswahili
Cymraeg
Euskal
հայերեն
ייִדיש
हिंदी
বাংলা
Việt

casa | Qui som |  processos de Fabricació  |  aplicacions  | emmagatzemar | notícia  |  certificats  |  Preguntes més freqüents  


 
 
HAST imants de neodimi
 

HAST imants de neodimi sortidor de la Xina

Adoptem la tecnologia avançada per produir HAST (Highly Accelerated temperatura / humitat Stress Test) imants de neodimi.

A diferència de tradicionals xineses sinteritzat imants de neodimi, HAST imants de neodimi pot mantenir menys valor ingravidesa i no necessiten la protecció de la capa per la seva forta anticorrosió. S'aplica extensament en motors, acoblaments magnètics, etc

HAST Condició de prova:
Ambient: 3ATM, Humitat: 95%, Temperatura: 130 º C, temps: 168 hores, la pèrdua de pes <2-5mg/cm2

 
HAST Neodymium Magnets
 

Materials d'imant de neodimi s'han estudiat a fons i àmpliament utilitzat per les seves propietats magnètiques en circulació des de 1983.

Imants de terres rares de neodimi van conduir al desenvolupament de la totalitat de les indústries de transformació, com les telecomunicacions, l'electrònica, la medicina, els avenços i actualitzacions de producte de la indústria automotriu, la indústria de neodimi s'ha convertit en una part important de la Xina, el desenvolupament econòmic nacional.

Imants de neodimi sinteritzat tenen excel · lents propietats magnètiques, però la seva resistència a la corrosió és pobre, el que limita en gran mesura el seu àmbit d'aplicació. Per tant, la forma de millorar la resistència a la corrosió es converteixi en un problema important de la producció de material magnètic de neodimi sinteritzat i usos.

Corrosió d'imant de neodimi prové principalment de dos aspectes: un és l'oxidació a la corrosió i l'altre és la corrosió electroquímica. El mètode d'inspecció de la corrosió d'oxidació està aclarint els productes de corrosió en el procés de corrosió, i tot seguit, el mesurament de la disminució de pes de l'imant (és a dir, la pèrdua de pes). En general, adoptar mètode d'assaig accelerat per mesurar la velocitat de corrosió.
 

Millorar la resistència a la corrosió HAST imants de neodimi

Per tal de millorar la qualitat d'imant de neodimi HAST, Xina imant de terres rares Limited va reduir la pèrdua de pes mitjançant el control de la composició i microestructura d'imants de neodimi.
Magnet supplier

E-mail:bigmagnet@china-ncc.com
sz.magnet@mailcenter.com.cn
envieu per fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096、(86)755 86621665
Direcció: Xina Rare Earth Magnet Limited
Habitació N º 705-707, Torre A Century Plaza de vacances,
No.9030 Shennan Road., Octubre, districte de Nanshan, Shenzhen, Xina. Codi postal: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window