lista de produse


China Magnet ProducatorChina Magnet Producator
中文
English
Deutsch
français
日本語
español
italiano
한국의
Türkçe
Nederland
русский
português
ελληνικά
العربية
Indonesia
polski
čeština
ภาษาไทย
magyar
Pilipino
Finnish
Dansk
Ukrainian
Norsk
Afrikaans
svensk
български
shqiptar
Gaeilge
српски
Azeri
eesti
Беларускі
Icelandic
فارسی
héber
Georgian
ગુજરાતી
Haitian
Galego
català
hrvatski
Latinum
Latvijas
Esperanto
Lietuvos
român
Malti
Melayu
македонски
Slovenský
slovenščina
Kiswahili
Cymraeg
Euskal
հայերեն
ייִדיש
हिंदी
বাংলা
Việt

acasă | Despre noi |  procesul de fabricaţie  |  aplicaţii  | depozitaţi | ştiri  |  Certificate  |  Întrebări frecvente  


 
 
Ai magneţi neodim
 

HAST neodim magneţi China Furnizor

Noi adopta tehnologii avansate pentru a produce Ai ( Highly Accelerated Stress temperatură / umiditate de testare ) magneţilor neodim .

Spre deosebire de China magneţii cu neodim sinterizate, Ai magneţi neodim poate menţine o valoare mai mică imponderabilitate şi nu au nevoie de protecţie de acoperire pentru anticoroziv puternic . Acesta este aplicate pe scară largă în motoare , cuplaje magnetice , etc

HAST Testarea Stare :
Atmosfera : apă până la 3atm , Umiditate : 95 % , Temperatura : 130 º C , Timp : 168 oră , Pierdere în Greutate < 2-5mg/cm2

 
HAST Neodymium Magnets
 

Materiale magnet din neodim au fost profund studiate şi utilizate pe scară largă , datorită proprietăţilor sale deosebite magnetice din 1983 .

Neodim magneţi pământuri rare a condus la dezvoltarea întregii industrii din aval , cum ar fi telecomunicaţiile , electronica , medicale , progresul şi actualizări de industria de automobile produse , industria neodim a devenit o parte importantă din China de dezvoltare economică naţională .

Magneţii neodim sinterizate au proprietăţi magnetice excelente , dar rezistenta la coroziune este slabă , care limitează foarte mult sfera de aplicare a acestuia . Prin urmare , modul de a îmbunătăţi rezistenţa la coroziune devenit o problemă importantă de sinterizat neodim producţie material magnetic şi utilizări .

Coroziunea magnet de neodim provine în principal din două aspecte : unul este oxidare la coroziune , iar cealaltă este coroziunii electrochimice . Metoda de control al coroziunii oxidare este de compensare produşi de coroziune înprocesul de coroziune , iar apoi măsurareascăderea greutăţii magnetului ( adică pierderea în greutate ) . Ne adopta de obicei, metoda de testare accelerată a măsura rata de coroziune .
 

Îmbunătăţirezistenţa la coroziune a magneţilor ai

În scopul de a îmbunătăţi calitatea de magnet de neodim HAST , China geomagnet Limited redus pierderea in greutate prin controlul compoziţiei şi microstructura a magneţilor .
Magnet supplier

E-mail:bigmagnet@china-ncc.com
sz.magnet@mailcenter.com.cn
Fax: (86)755 26915592
astfel de: (86)755 26923096、(86)755 86621665
Adresa: China, pământuri rare Magnet Limited
Cameră Nr 705-707, Turnul Un secol de vacanţă Plaza,
No.9030 Shennan Rd, oct., Nanshan District, Shenzhen, China. Mesaj Cod: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window