производи Листа


Кина Магнет ПроизводителКина Магнет Производител
中文
English
Deutsch
français
日本語
español
italiano
한국의
Türkçe
Nederland
русский
português
ελληνικά
العربية
Indonesia
polski
čeština
ภาษาไทย
magyar
Pilipino
Finnish
Dansk
Ukrainian
Norsk
Afrikaans
svensk
български
shqiptar
Gaeilge
српски
Azeri
eesti
Беларускі
Icelandic
فارسی
héber
Georgian
ગુજરાતી
Haitian
Galego
català
hrvatski
Latinum
Latvijas
Esperanto
Lietuvos
român
Malti
Melayu
македонски
Slovenský
slovenščina
Kiswahili
Cymraeg
Euskal
հայերեն
ייִדיש
हिंदी
বাংলা
Việt

Насловна | За нас |  процесот на производство  |  апликации  | чување | Вести  |  сертификати  |  ЧПП  


 
 
Неодимиум мотор Магнети
 

Неодимиум мотор Магнети производител и добавувачи

Кина Ретка земја Магнет Ограничена е специјализирана во производство неодимиум моторни магнети, како што неодим лак магнети, сегмент магнети, клин магнети, блок магнети, прстен магнети итн, како и феритни лак магнети, феритни блок магнети, феритни прстен магнети, SmCo лак магнети, SmCo блок магнети ......
 

Воведувањето на моторни Магнети

Слики на моторни Магнети Неодимиумски магнет Конектор & статорот Магнети
Прашање информации Оценки и магнетните својства на состојба
магнитизиране насока Апликации
       

Неодимиум мотор Магнети

     
Неодимиум Орлеанка магнети за мотор Samarium Кобалт мотор Магнети Феритни мотор Магнети
Неодимиум мотор Магнети со NiCuNi слој Неодимиум brushless мотор Магнети Висока температура од неодимиум магнети со Countersink дупка за мотор
Неодимиум со клин Магнет со Zn слој за мотор Прилагодено неодимиум магнети за мотор Неодимиум Волумен Магнети со дупка за brushless мотор
     

Неодимиумски магнет Конектор & статорот магнети за мотор

   

Магнетни статорот на моторни

Неодимиумски магнет Конектор
   

Прашање информации

 

Прашање на моторни Магнети
материјал: Синтерувани неодимиум магнети / Сплотени неодимиум магнети / си неодимиум магнети / Феритен магнети / вбризгување Сплотени Феритен магнети / Samarium Кобалт Магнет / AlNiCo магнети
големини: на пр Лак Магнет - надворешен дијаметар * внатрешен дијаметар * Висина * Агол
Прстен Магнет - надворешниот дијаметар * внатрешен дијаметар * Дебелина
Блок Магнет -Должина * Ширина * дебелина
забелешка: Подобро е да ни даде цртежи со N , S столбови.
Оценки и магнетните својства на состојба :
Синтерувани неодимиум магнети: N35-N52, N30M-N50M, N30H-N48H, N30SH-N45SH, N28UH-N40UH, N28EH-N38EH
Сплотени неодимиум магнети: BNP6-BNP12, BNI3-BNI7
Синтерувани AlNiCo магнити: FLN8 - FLNGT42 (или alnico2 - alnico9 )
Фрли AlNiCo магнити: LN9 - LNGT72 (или alnico2 - alnico9)
SmCo Магнети: YXG18-YXG30, SmCo18-SmCo30H (SmCo5, Sm2Co17)
феритни Магнети: Y10T - Y35 (или С1- С11)
магнетизам: Магнетизирани / Un- магнетизирани

Прашање на Магнет Конектор или статорот за мотори:
спецификација: Ве молиме да ни даде на цртежи укажува N, S столбови, материјал, одделение / магнетните својства и големини на магнети и други делови.
 

Скица Мапи на магнитизиране насока

 
 
Забелешка : Ние исто така да прилагодите магнети во други магнитизиране насоки, Ве молиме пратете ни цртежи со доволно информации.
 

Апликации

 

Неодимиум магнети се широко се користи во моторите како што следува:
VCM , CDDVD -ROM-от , синхрони мотори, ветер управувано генератор, микро мотор, stepper мотори , електрични мотори, вози мотори , вибрира со мотор, серво мотори, постојан магнет мотори , DC мотор, AC мотори.

Magnet supplier

Е-пошта:bigmagnet@china-ncc.com
sz.magnet@mailcenter.com.cn
факс: (86)755 26915592
како: (86)755 26923096、(86)755 86621665
Адреса: Кина Ретка земја магнети со ограничена
Соба број 705-707, Кула еден век Холидеј Плаза,
No.9030 Shennan Rd., Октомври, NanShan округ, Шенжен, Кина. Поштенски Број: 518.053

  print back to top back to last page back to home page chose the window