Produktet Lista


Kinë Prodhuesi MagnetKinë Prodhuesi Magnet
中文
English
Deutsch
français
日本語
español
italiano
한국의
Türkçe
Nederland
русский
português
ελληνικά
العربية
Indonesia
polski
čeština
ภาษาไทย
magyar
Pilipino
Finnish
Dansk
Ukrainian
Norsk
Afrikaans
svensk
български
shqiptar
Gaeilge
српски
Azeri
eesti
Беларускі
Icelandic
فارسی
héber
Georgian
ગુજરાતી
Haitian
Galego
català
hrvatski
Latinum
Latvijas
Esperanto
Lietuvos
român
Malti
Melayu
македонски
Slovenský
slovenščina
Kiswahili
Cymraeg
Euskal
հայերեն
ייִדיש
हिंदी
বাংলা
Việt

Shtëpi |  Rreth nesh |  Procesi i prodhimit  |  Aplikime  |  Dyqan |  Lajm  |  Certifikatat  |  FAQ  


 
 
Ke magnet neodymium
 

Ke Neodymium magnet China Furnizuesi

Ne miratojë teknologji të përparuar për të prodhuar Ke (i përshpejtuar Highly Temperatura / Lagështia Test Stresi) magnet neodymium.

Ndryshe tradicionale të Kinës sintered magnet neodymium, Ke magnet neodymium mund të mbani peshës më pak vlerë dhe nuk kanë nevojë për mbrojtje të veshjes për anticorrosion e saj të fortë. Ajo është aplikuar gjerësisht në motorët, couplers magnetike etj

Kushti ke Testimi:
Atmosfera:, 3atm Lagështia: 95%, Temperatura: 130 º C, Time: 168 orë, Pesha Humbje <2-5mg/cm2

 
HAST Neodymium Magnets
 

Materialet magnet neodymium janë studiuar thellësisht dhe përdoret gjerësisht për shkak të pronave të shquar të saj magnetike që nga viti 1983.

Magnet rralla neodymium tokë çoi në zhvillimin e industrive të tëra në drejtim të rrymës, të tilla si telekomunikacion, elektronikë, mjekësore, Progresit dhe produkt përditësimet e industrinë e automobilave, industria neodymium është bërë një pjesë e rëndësishme e Kinës zhvillimit ekonomik kombëtar.

Sintered magnet neodymium kanë pronat e shkëlqyer magnetike, por rezistenca e saj korrozioni është e varfër, e cila në masë të madhe kufizon fushëveprimin e saj të aplikimit. Prandaj, si të përmirësohet rezistenca korrozioni bëhet një problem i rëndësishëm i prodhimit sintered magnetike neodymium material dhe përdor.

Korrozioni e magnet neodymium kryesisht vjen nga dy aspekte: njëri është korrozioni oksidimi; tjetër është korrozioni elektrokimik. Metoda Inspektimi i korrozioni oksidimi është pastrimin e produkteve të korrozionit në procesin korrozioni, dhe pastaj të matur rënien e peshës magnet (dmth humbje peshe). Ne zakonisht miratojë metodën përshpejtuar provë për të matur normën korrozioni.
 

Permiresimi rezistenca korrozioni të magnet neodymium ke

Në mënyrë që të përmirësojë cilësinë e ke magnet neodymium, China Rare Earth Magnet Limited reduktuar humbje peshe duke kontrolluar përbërjen dhe microstructure e magnet neodymium.
Magnet supplier

E-mail:bigmagnet@china-ncc.com
sz.magnet@mailcenter.com.cn
Faksi: (86)755 26915592
I tillë: (86)755 26923096、(86)755 86621665
Adresa: Toka Kina rralla Magnet Kufizuar
Dhoma nr 705-707, Kulla Një Festa Century Plaza,
No.9030 Shennan Rd., Tetor, Nanshan Qarkut, Shenzhen të Kinës. Kodi Postar: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window