Produktet Lista


Kinë Prodhuesi MagnetKinë Prodhuesi Magnet
中文
English
Deutsch
français
日本語
español
italiano
한국의
Türkçe
Nederland
русский
português
ελληνικά
العربية
Indonesia
polski
čeština
ภาษาไทย
magyar
Pilipino
Finnish
Dansk
Ukrainian
Norsk
Afrikaans
svensk
български
shqiptar
Gaeilge
српски
Azeri
eesti
Беларускі
Icelandic
فارسی
héber
Georgian
ગુજરાતી
Haitian
Galego
català
hrvatski
Latinum
Latvijas
Esperanto
Lietuvos
român
Malti
Melayu
македонски
Slovenský
slovenščina
Kiswahili
Cymraeg
Euskal
հայերեն
ייִדיש
हिंदी
বাংলা
Việt

Shtëpi |  Rreth nesh |  Procesi i prodhimit  |  Aplikime  |  Dyqan |  Lajm  |  Certifikatat  |  FAQ  


 
 
Magnet Kryetarja
 

Kryetari magnet neodymium , ferrite magnet Kryetari Prodhuesi dhe Furnizuesit

Magnet neodymium apo magnet ferrite në folësi mund të ofrojë një fushë magnetike konstante ,shoku nga fusha magnetike e tanishme audio dhe kanë zërin. Nuk është një spirale në magnet Gjuha, e cila është zëri altoparlant spirale . Kur audio aktual altoparlant kalojë spirale zë , ajo do të bëjë Gjuha magnet për të përzënë spirale zë altoparlant të shokut , atëherë zëri kthehet deri.
   
Fotot e magnet kryetaren
Informacione hetim
aplikim
   

Fotot e magnet kryetaren

     
Kryetari magnet neodymium Kryetarja Ferrite Magnets Disc Kryetarja Magnets
     

Informacione hetim

 

Aplikimi : Kryetari
material: Magnet neodymium / magnet ferrite
Shapes & Sizes : Disc - * Diametri Trashësia
Ring - Diametri e jashtme * Inner * Diametri Trashësia
Nota: N35 , N38 , Y30 , Y33 , Y30BH etj.
Drejtimi magnetizim : Nëpërmjet Trashësia etj.
Plating i Magnet Neodymium : NiCuNi , Zn etj.

 

aplikim

 
Shumë klientë zakonisht kërkojnë magnet neodymium apo magnet ferrite në formë të unazës , formë disk përdorur në folës të ndryshëm.
 

për shembull:

 
       
Magnet supplier

E-mail:bigmagnet@china-ncc.com
sz.magnet@mailcenter.com.cn
Faksi: (86)755 26915592
I tillë: (86)755 26923096、(86)755 86621665
Adresa: Toka Kina rralla Magnet Kufizuar
Dhoma nr 705-707, Kulla Një Festa Century Plaza,
No.9030 Shennan Rd., Tetor, Nanshan Qarkut, Shenzhen të Kinës. Kodi Postar: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window