Produktet Lista


Kinë Prodhuesi MagnetKinë Prodhuesi Magnet
中文
English
Deutsch
français
日本語
español
italiano
한국의
Türkçe
Nederland
русский
português
ελληνικά
العربية
Indonesia
polski
čeština
ภาษาไทย
magyar
Pilipino
Finnish
Dansk
Ukrainian
Norsk
Afrikaans
svensk
български
shqiptar
Gaeilge
српски
Azeri
eesti
Беларускі
Icelandic
فارسی
héber
Georgian
ગુજરાતી
Haitian
Galego
català
hrvatski
Latinum
Latvijas
Esperanto
Lietuvos
român
Malti
Melayu
македонски
Slovenský
slovenščina
Kiswahili
Cymraeg
Euskal
հայերեն
ייִדיש
हिंदी
বাংলা
Việt

Shtëpi |  Rreth nesh |  Procesi i prodhimit  |  Aplikime  |  Dyqan |  Lajm  |  Certifikatat  |  FAQ  


 
 
bizhuteri magnetik
(rrathë magnetike)
 
çelik dhe titan rrathë magnetikë
items
foto
gjerësi
material
Details
nr kartoni
8806
8mm
çelik çelik
magnet + anion + infra të kuqe
B312
8807
8mm
çelik çelik
magnet + anion + infra të kuqe +2 lartë pastërti germanium
B312
8527
8mm
çelik çelik
magnet + anion + infra të kuqe +2 lartë pastërti germanium 4 ari të rrahur
B312
8527
8mm
çelik çelik
magnet +2 lartë pastërti germanium 4 ari të rrahur
B312
8526
10mm
çelik çelik
magnet +2 lartë pastërti germanium 5 ari të rrahur
B312
8526
10mm
çelik çelik
magnet + + anion infra te Kuqe +2 lartë pastërti germanium 5 ari të rrahur
B312
8420
6.7mm
çelik çelik
magnet +2 lartë pastërti germanium 3 ari të rrahur +20 gur
B312
8419
12mm
çelik çelik
magnet 2 lartë pastërti germanium 4 Ari te rrahur 16stone
B312
Magnet supplier

E-mail:bigmagnet@china-ncc.com
sz.magnet@mailcenter.com.cn
Faksi: (86)755 26915592
I tillë: (86)755 26923096、(86)755 86621665
Adresa: Toka Kina rralla Magnet Kufizuar
Dhoma nr 705-707, Kulla Një Festa Century Plaza,
No.9030 Shennan Rd., Tetor, Nanshan Qarkut, Shenzhen të Kinës. Kodi Postar: 518053

  print back to top back to last page back to home page chose the window